El Club Tennis Natació Sant Cugat, referent del tennis internacional femení i adaptat


  • Comparteix:

Marta Paigina, vigent campiona del torneig

Marta Paigina, vigent campiona del torneig

El 14è Open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat de tennis femení es disputarà del 29 d'octubre al 5 de novembre al Club Tennis Natació Sant Cugat. El torneig, puntuable per al rànquing de la WTA, reuneix les millors joves promeses internacionals amb una dotació de 25.000 dòlars en premis. El club santcugatenc també organitza la 17a edició del Campionat de Catalunya en cadira de rodes entre l'1 i el 4 de novembre.

Torneig referent

L'ITF ACV Ciutat de Sant Cugat ja s'ha consolidat al Club Tennis Natació després de 14 edicions. Aquest torneig és una clara aposta pel tennis femení. En edicions anteriors, Carla Suárez, al 2005, o Garbiñe Muguruza, al 2011, han participat en aquest torneig. 64 tennistes disputen la fase prèvia i 32 disputen la fase final. A la modalitat de dobles, 16 són les parelles que disputen la competició.

El torneig té el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat, la Diputació de Barcelona, la Federació Espanyola i Catalana de tennis i l'EsportCat de la Generalitat de Catalunya.

Campionat de Catalunya de tennis adaptat

La 18a edició del Campionat de Catalunya en cadira de rodes es disputarà al club santcugatenc amb la col·laboració de la Federació Catalana de tennis i el patrocini de l'empersa in-best-ers. La ciutat gaudirà d'aquest campionat entre l'1 i el 4 de novembre.

Activitats paral·leles

Durant la setmana del torneig es faran taules rodones, conferències, clínics i street tennis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.