La federació espanyola validarà aquest diumenge la data de la Mitja Marató- Campionat d'Espanya


  • Comparteix:

Els dos guanyadors de l'anterior edició

Els dos guanyadors de l'anterior edició

La federació espanyola d'atletisme ha de validar aquest diumenge a l'assemblea la data de la Mitja Marató de Sant Cugat 2019 que serà Campionat d'Espanya. El president de la federació catalana, Joan Villuenda, ha explicat a Cugat.cat que la data del 31 de març és la que es proposarà per a la disputa de la cursa. Villuenda ha dit que si s'hagués de cercar una altra data seria el 24 de març. La Mitja Marató de Sant Cugat l'organitzen el Club Muntanyenc Sant Cugat, l'Ajuntament i el Club Tennis Natació Sant Cugat. secretari general de la federació espanyola d'atletisme, de Carlos, ha confirmat a Cugat.cat que la Mitja Marató de Sant Cugat de 2019 podria disputar-se el 31 de març. L'assemblea de l'ens federatiu, que es reuneix aquest diumenge, ha de validar aquesta data, tot i que també estan pendents de les propostes que faci arribar els organitzadors de la cursa, l'Ajuntament, el Club Tennis Natació Sant Cugat i el Club Muntanyenc Sant Cugat.

A l'octubre de l'any passat la federació espanyola d'atletisme va atorgar a Sant Cugat que la Mitja Marató de 2019 fos Campionat d'Espanya. Ara ja és una realitat i només cal tancar la data i pagar els cànons organitzatius.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.