Mauri Benito agafa les regnes del SantCugatCreix

El nou president, Mauri Benito / Foto: SantCugatCreix

Altres

Publicat el 8/ago/18 per Sílvia González

L'expresident del Club Rugby Sant Cugat Mauri Benito agafa el relleu d'Albert Salarich a la presidència del SantCugatCreix, després de l'assemblea anual de l'entitat esportiva. El SantCugatCreix, amb quatre anys d'activitat, encara amb Benito una nova etapa després que el mateix Salarich i Miquel Martínez, a la vicepresidència, fundessin a aquesta 'iniciativa col·laborativa'. El col·lectiu està integrat pel Club de Rugby Sant Cugat (CRSC), el Patí Hoquei Club Sant Cugat (PHCSC), el Junior Futbol Club (Junior FC) i el Club Volei Sant Cugat (CVSC).

En un comunicat, l'entitat ha recordat que en realitat són set els anys de feina per a Sant Cugat. Un període en què han treballat perquè el projecte del SantCugatCreix sigui 'una plataforma més de difusió i promoció de la ciutat'.

De les tasques fetes fins ara subratllen la Carta Ètica, llavor del projecte europeu Ethics4Sports; i la possibilitat de proposar Sant Cugat com a Ciutat Europea de l'Esport. També subratllen com a èxit el Premi de la Fundació Catalana de l'Esport i haver estat un dels tres primers projectes europeus de l'esport català al programa Erasmus+.

La nova junta
Maurici Benito- president
Gemma Grau (Junior FC) - tresorera
Maria Manent (CVSC) - secretària
Núria Terribas (CVSC) - vocal
Emilio Gutiérrez (CRSC) - vocal
Keko Marzá (PHCSC) - Vocal
Marcos Hoffman (JUNIOR FC) - vocal
Joan Pont (PHCSC) - vocal