Sant Cugat 'fa història' en la celebració dels World Games d'esport adaptat


Temes relacionats

Sant Cugat aspira acollir el Mundial de futbol 7 de paralítics cerebrals del 2020 (11/ago/18)

Els campus de tecnificació: el racó de la tenacitat dels World Games ( 8/ago/18)

Els World Games converteixen Sant Cugat en la capital mundial de l'esport adaptat ( 7/ago/18)


  • Comparteix:

Els World Games han tingut sis rècords mundials en atletisme paralímpic / Foto: Eloi Rovira

Els World Games han tingut sis rècords mundials en atletisme paralímpic / Foto: Eloi Rovira

Set dies, 600 atletes, rècords mundials i un bon regust de boca a Sant Cugat per als 'millors' World Games d'esport adaptat de la història, segons l'Associació Internacional d'Esports de Paràlisi Cerebral (CPISRA). Una valoració que han encaixat amb satisfacció la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i l'Ajuntament, amb la mirada posada en poder acollir el 2020 el mundial de futbol 7. Tant el CPISRA com la FECPC han destacat la idoneïtat de Sant Cugat com a seu d'esdeveniments esportius mundials.

Els World Games d'esport adaptat ja són història a Sant Cugat. Punt final a una setmana en què centenars d'atletes d'arreu del món han demostrat la vàlua de l'esport com a àmbit inclusiu. El CAR i les ZEM Jaume Tubau, la Guinardera i Rambla del Celler han estat l'escenari de la competició de set disciplines: atletisme -on s'han batut sis rècords mundials, 'race running', futbol 7 i natació, i les categories no oficials, amb boccia, eslàlom en cadira de rodes i futbol 7 femení.

Una aposta ferma per l'esport adaptat que celebra l'altra part organitzadora, l'Associació Internacional d'Esports de Paràlisi Cerebral (CPISRA) i el seu vicepresident, l'exatleta paralímpic Craig Carscadden.

Craig Carscadden

Sant Cugat ha estat una gran amfitriona. L'organització ha estat brillant.


Una suma d'esforços d'atletes i organitzadors que ha donat bons resultats com explica el president de la FECPC, el santcugatenc Carles Muñoz.

Carles Muñoz

CPISRA ens ha dit que són els millors jocs de la història dels World Games. Estem molt contents perquè la valoració és de 10 sobre 10.


En la mateixa línia s'ha mostrat l'alcalde accidental, Eloi Rovira.

Eloi Rovira

Els esportistes ho han valorat i els ha agradat l'experiència. La mateixa federació internacional ha mostrat la voluntat de continuar treballant amb la federació i l'Ajuntament.


Els jocs han tingut la participació de dos santcugatencs: Mònica Bell, segona en parelles en boccia i cinquena a la general, i Guillem Rivera, plata en futbol 7.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.