Sant Cugat aspira acollir el Mundial de futbol 7 de paralítics cerebrals del 2020

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals ha presentat candidatura amb el suport de l'Ajuntament


Temes relacionats

Mònica Bell, segona en parelles de boccia i cinquena a la general en els World Games (11/ago/18)

Els campus de tecnificació: el racó de la tenacitat dels World Games ( 8/ago/18)

Els World Games converteixen Sant Cugat en la capital mundial de l'esport adaptat ( 7/ago/18)


  • Comparteix:

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) ha presentat candidatura a la Federació Internacional de Futbol amb Paràlisi Cerebral (IFCPF) perquè Sant Cugat pugui acollir el 2020 el campionat mundial de futbol 7. Això ha anunciat el president de l'entitat, Carles Muñoz, en la festa de cloenda dels World Games d'esport adaptat que la ciutat acull fins aquest dilluns. L'Ajuntament es mostra disposat a acompanyar la federació esportiva en aquesta nova aventura, després de la bona experiència que els World Games han suposat per al municipi.

Tant el president de la FECPC, Carles Muñoz, com l'alcalde accidental, Eloi Rovira, han coincidit que Sant Cugat té possibilitats de ser seu de l'esdeveniment.

Muñoz i Rovira

Estem darrera del campionat mundial de futbol. L'hem demanat i hi ha competència / Agraïts que comptin amb la ciutat, que ens fixin en Sant Cugat.


Una aposta ferma per l'esport adaptat que celebra l'altra part organitzadora, l'Associació Internacional d'Esports de Paràlisi Cerebral (CPISRA) i el seu vicepresident, l'exatleta paralímpic Craig Carscadden.

Craig Carscadden

Sant Cugat ha estat una gran amfitriona. L'organització ha estat brillant.


A la festa no han faltat els atletes santcugatencs, Mònica Bell, en boccia, i Guillem Rivera, en futbol 7. Mentre Rivera està a l'espera de finalitzar la competició aquest dilluns, Bell ha assolit un segon lloc en la categoria de parelles i el cinquè en la classificació general.

L'exterior del pavelló de la Guinardera ha estat el punt de trobada dels atletes en el tram final del campionat. Un campionat que ha tingut rècords mundials com els de la polonesa Lucyrna Kornobys, en llençament de pes, disc i javelina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.