L'escola de pàdel del Complex Esportiu Valldoreix vol fer un salt competitiu


  • Comparteix:

Presentació de l'escola de pàdel del Complex Esportiu de Valldoreix

Presentació de l'escola de pàdel del Complex Esportiu de Valldoreix

L'escola de pàdel del Complex Esportiu Valldoreix inicia la sisena temporada d'existència i ho fa amb una setantena d'integrants i amb la voluntat de fer un salt qualitatiu i competitiu. L'arribada de l'excampió de Catalunya de pàdel Adrián Biglieri com assessor des de fa un any vol potenciar una metodologia concreta d'ensenyament i apostar per un salt professional.

L'EMD de Valldoreix ha estat el lloc escollit per presentar l'inici de temporada de l'escola de pàdel del Complex Esportiu de Valldoreix. L'entitat valldoreixenca ja disposa d'un grup de 12 nens i nenes que disputen la categoria padelkids i d'aquests alguns ja faran el salt a competicions de la federació catalana de pàdel. Dins d'aquesta escola també trobem la categoria d'adults que disputen diferents competicions i l'equip interclubs que juga a categoria federada.

L'acte ha estat presidit per la presidenta de l'EMD de Valldoreix, Susana Herrada, el vocal d'Esports, Bernat Gisbert, el director esportiu del Complex, Àlex López, i la gerent del Complex, Núria Sàbat. L'assessor del club valldoreixenc, l'argentí Adrián Biglieri, ressalta la bona feina que es fa amb els jugadors i jugadores a l'escola.




Adrián Biglieri

L'escola anirà creixent i volem fer un salt qualitatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.