La participació de la Transcollserola de BTT minva pel pont festiu d'aquest cap de setmana


  • Comparteix:

La Transcollserola de BTT arriba aquest diumenge a l'11a edició

La Transcollserola de BTT arriba aquest diumenge a l'11a edició

La Transcollserola de BTT, prevista per aquest diumenge i sota l'organització de la Unió Ciclista Sant Cugat, registra una seixantena d'inscrits i s'espera que arribi al centenar. La cursa ha reunit gairbé 200 participants cada edició, però el pont festiu ha fet minvar les inscripcions segons el president del club santcugatenc, Rafa Robledo. Les inscripcions s'hauran de formalitzar a Ucsantcugat.cat.

L'11a edició de la Transcollserola de BTT, organitzada per la Unió Ciclista Sant Cugat, es disputa aquest diumenge amb doble canvi de recorregut. El nou traçat serà de 80 quilòmetres per a la marxa llarga i de 33, per a la curta. La cursa s'haurà de fer íntegrament amb GPS. El recorregut tindrà tres avituallaments de sòlids i líquids. Les inscripcions tenen un cost de 30 euros des d'aquest diumenge i fins divendres i el mateix dia de la cursa, 32 euros. Aquells participants no federats hauran de pagar un suplement de 2,50 euros.

El president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, confirma que, tot i la baixada d'inscripcions, segueixen consolidant la cursa.




Rafa Robledo

No hem pogut fer la cursa en altres dates perquè el Parc de Collserola no disposava d'altres dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.