La 10a Cursa DiR, preparada per donar el tret de sortida amb més de 2.000 inscrits

Els representants institucionals de la cursa han presentat l'esdeveniment d'aquest cap de setmana en una roda de premsa a l'Ajuntament


  • Comparteix:

Més de 2.000 corredors participaran aquest diumenge a la 10a Cursa DiR Mossos d'Esquadra Sant Cugat en una edició que aposta, un any més, per potenciar els valors de l'esport i la competició. La cursa s'ha presentat aquest dijous a l'Ajuntament amb una roda de premsa que ha comptat amb la presència dels organitzadors de l'activitat i del regidor d'Esports, Eloi Rovira. Tots ells han posat el focus en que aquesta cita representa 'una prova de foc' per la seva rellevància i també pel seu caire social i familiar.

Com els darrers anys, la cursa estarà dividida en dues modalitats. La Cursa Kids DiR, que donarà el tret de sortida dissabte a dos quarts d'onze del mati; i la Cursa DiR Mossos d'Esquadra, que s'iniciarà diumenge a dos quarts de deu del matí i tindrà el recorregut de cinc i 10 quilòmetres. Les inscripcions online ja estan tancades, però per qui encara vulgui participar i no s'hagi apuntat, podrà fer-ho a la Fira del Corredor al DiR Sant Cugat divendres i dissabte.

La directora de la Fundació DiR, Isabel Caba; el sotsinspector Cap de la Comissaria de la ciutat, Manel Rodríguez; i el regidor d'Esports, Eloi Rovira, han estat alguns dels representats institucionals de la cursa que han acudit a la presentació. Caba ha posat en valor la rellevància de la cursa i el seu objectiu de 'potenciar els valors de l'esport i la salut'. En la mateixa línia, el sotsinspector cap de la Comissaria, Manel Rodríguez, ha defensat la tasca del cos per 'garantir que la cursa se celebri en un entorn de pau i tranquilitat'.

Per posar fi a la roda de premsa, Rovira ha destacat la importància de les activitats esportives a la ciutat i d'acabar l'any en què Sant Cugat ha estat Ciutat Europea de l'Esport amb un esdeveniment com la Cursa DiR.






Isabel Caba

És la gran prova de foc de fer el gran esdeveniment obert a tothom. El que volem com a objectiu final és difondre els hàbits i els valors de l'esport.

Manel Rodríguez

Garantirem que la cursa se celebri en un entorn de pau i tranquilitat i sobretot amb l'esperit esportista que el DiR i el cos dels Mossos estan fomentant any rere any.

Eloi Rovira

Per nosaltres l'esport és un dels objectius principals per fomentar els hàbits saludables, la solidaritat i la cohesió. Arribar a final d'aquest any amb aquest esdeveniment és molt d'agrair.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.