La 10a Cursa DiR, preparada per donar el tret de sortida amb més de 2.000 inscrits

Els representants institucionals de la cursa han presentat l'esdeveniment d'aquest cap de setmana en una roda de premsa a l'Ajuntament

Altres

Publicat el 18/oct/18 per Pau Vázquez

Més de 2.000 corredors participaran aquest diumenge a la 10a Cursa DiR Mossos d'Esquadra Sant Cugat en una edició que aposta, un any més, per potenciar els valors de l'esport i la competició. La cursa s'ha presentat aquest dijous a l'Ajuntament amb una roda de premsa que ha comptat amb la presčncia dels organitzadors de l'activitat i del regidor d'Esports, Eloi Rovira. Tots ells han posat el focus en que aquesta cita representa 'una prova de foc' per la seva rellevŕncia i també pel seu caire social i familiar.

Com els darrers anys, la cursa estarŕ dividida en dues modalitats. La Cursa Kids DiR, que donarŕ el tret de sortida dissabte a dos quarts d'onze del mati; i la Cursa DiR Mossos d'Esquadra, que s'iniciarŕ diumenge a dos quarts de deu del matí i tindrŕ el recorregut de cinc i 10 quilňmetres. Les inscripcions online ja estan tancades, perň per qui encara vulgui participar i no s'hagi apuntat, podrŕ fer-ho a la Fira del Corredor al DiR Sant Cugat divendres i dissabte.

La directora de la Fundació DiR, Isabel Caba; el sotsinspector Cap de la Comissaria de la ciutat, Manel Rodríguez; i el regidor d'Esports, Eloi Rovira, han estat alguns dels representats institucionals de la cursa que han acudit a la presentació. Caba ha posat en valor la rellevŕncia de la cursa i el seu objectiu de 'potenciar els valors de l'esport i la salut'. En la mateixa línia, el sotsinspector cap de la Comissaria, Manel Rodríguez, ha defensat la tasca del cos per 'garantir que la cursa se celebri en un entorn de pau i tranquilitat'.

Per posar fi a la roda de premsa, Rovira ha destacat la importŕncia de les activitats esportives a la ciutat i d'acabar l'any en quč Sant Cugat ha estat Ciutat Europea de l'Esport amb un esdeveniment com la Cursa DiR.






DECLARACIONS

Isabel Caba

És la gran prova de foc de fer el gran esdeveniment obert a tothom. El que volem com a objectiu final és difondre els hŕbits i els valors de l'esport.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Manel Rodríguez

Garantirem que la cursa se celebri en un entorn de pau i tranquilitat i sobretot amb l'esperit esportista que el DiR i el cos dels Mossos estan fomentant any rere any.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Eloi Rovira

Per nosaltres l'esport és un dels objectius principals per fomentar els hŕbits saludables, la solidaritat i la cohesió. Arribar a final d'aquest any amb aquest esdeveniment és molt d'agrair.

Your browser doesn’t support HTML5 audio