L'Ajuntament signa convenis amb 21 entitats esportives adherides al programa Ethic4Sports

Amb aquesta signatura, el consistori podrà regular la col·laboració amb els clubs i s'incentivarà la participació activa en el programa


  • Comparteix:

Fotografia de família amb les 21 entitats esportives signants / Foto: Localpres

Fotografia de família amb les 21 entitats esportives signants / Foto: Localpres

L'Ajuntament ha signat aquest dijous convenis de col·laboració amb 21 entitats esportives adherides al programa Ethic4Sports, una iniciativa que promou l'ètica en l'esport de base i que vol garantir el seu efectiu compliment. Donada la voluntat del consistori d'incorporar aquest projecte europeu com un programa municipal, s'han redactat aquests convenis per regular la col·laboració entre l'Ajuntament i els clubs. L'acte s'ha celebrat inmediatament després de l'entrega de certificats dels 15 clubs adherits al programa per fomentar la igualtat de gènera a l'esport, EMPAT, en una jornada marcada per la promoció dels drets i els valors.

A partir de la signatura d'aquests convenis, el consistori treballarà perquè es duguin a terme una sèrie de punts. Entre ells, destaquen el d'incorporar com a criteri de valoració la participació en el programa Ethic4Sports en el marc de les subvencions a clubs esportius. També es valorarà l'establiment de bonificacions per a les entitats que participin en la iniciativa. En total, més de 5.500 esportistes, dels quals el 36% formen part d'equips femenins, estaran integrats en el projecte.

L'alcaldessa, Carmela Fortuny, ha destacat que 'l'esport i els valors ètics són una combinació que s'ha volgut impulsar des de l'Ajuntament'.




Carmela Fortuny

L'esport i els valors ètics són una combinació que hem volgut impulsar. És un projecte de llarga trajectòria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.