Olga Sáez s'imposa a la terra batuda de l'Open ITF- ACV Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Olga Sáez ha alçat el títol de campiona de la 14a edició de l'Open ITF- ACV Ciutat de Sant Cugat que s'ha disputat a les instal·lacions del Club Tennis Natació Sant Cugat. La tenista madrilenya ha vençut (6-1 i 1-0) la romanesa Andreea Rosca que ha acabat retirant-se en el segon set per dolors estomacals. D'aquesta manera, Sáez, de 24 anys, suma el desè títol ITF de la seva cursa esportiva.

La madrilenya Olga Sáez s'ha proclamat campiona de la 14a edició de l'Open ITF- ACV Ciutat de Sant Cugat després d'una final descafeïnada. La retirada de la seva contrincant, la romanesa Andreea Rosca, ha aigualit un duel en què Sàez s'havia mostrat molt superior i que ja guanyava per 6-1 i 1-0. Uns problemes estomacals han estat determinants en la decisió de la jugadora de Bucarest.

Abans, Olga Sáez ja ha demostrat la seva vàlua. La madrilenya ha imposat el seu ritme en els punts inicials del partit i ha trencat el servei de Rosca a les primeres de canvi. La solidesa en el joc de fons de pista i l'efectivitat en les pujades a la xarxa han estat la base del triomf de Sáez, que ha confirmat el break en el joc següent. Tot i alguna llambregada de talent de Rosca, Olga Sáez s'ha mostrat més consistent i ha tornat a trencar el servei de la romanesa (4-1).

A partir d'aquí, Rosca ha abaixat els braços i Sáez ha acabat tancant el set per un contundent 6-1. Només iniciar la segona mànega, la madrilenya ja s'ha situat per davant però, aleshores, Rosca ha dit prou. Els problemes estomacals que l'han martiritzat durant la nit han estat motiu suficient per abandonar el duel i cedir el triomf a Sáez. És el 10è torneig ITF que guanya Olga Sáez en la seva trajectòria esportiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.