500 participants disputaran la 2a Marxa Nòrdica de la Salut a Valldoreix el 18 de novembre


  • Comparteix:

Presentació de la 2a Marxa de la Salut a l'EMD de Valldoreix / Font: EMD Valldoreix

Presentació de la 2a Marxa de la Salut a l'EMD de Valldoreix / Font: EMD Valldoreix

La 2a Marxa Nòrdica de la Salut es disputarà diumenge de la setmana que ve amb sortida i arribada des del carrer Brollador, davant del pavelló de Valldoreix, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat, la col·laboració del Complex Esportiu de Valldoreix i el suport de l'EMD de Valldoreix. Els interessats s'han d'inscriure a Marxasalut.cat amb un cost de 15 euros sense ser federats i 13, federats. El recorregur és de 10 quilòmetres i les inscripcions es tanquen dimecres de la setmana que ve o quan s'arribi a la xifra de 500. La presentació de la cursa s'ha fet aquest dimarts a l'EMD amb la presència del president del Club Muntanyenc Sant Cugat, Silvano Bendinelli, el vocal d'Esports de l'EMD, Bernat Gisbert, i el director esportiu del Complex Esportiu de Valldoreix, Àlex López.

La Marxa Nòrdica ha experimentat un boom des de la seva arribada i Sant Cugat no és una excepció. La 2a Marxa Nòrdica de la Salut, integrada dins del calendari de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), és no competitiva i tindrà 10 instructors que aniran explicant les millores tècniques als participants. L'organització atorgarà diplomes aquells participants que demostrin una millor tècnica en aquest esport. Cada participant rebrà una samarreta de màniga llarga, un buf, un got reciclable i un sorteig on hi haurà en joc una trentena de lots esportius i un viatge a una ciutat europea. El responsable de la secció de marxa nòrdica del Club Muntanyenc Sant Cugat, Xavi Ortega, ressalta que la cursa vol fer pedagogia d'aquesta modalitat esportiva.




Xavi Ortega

Volem que aquesta cursa sigui una festa de la marxa nòrdica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.