El StQLímpic dona el tret de sortida a la competició de bàsquet amb un triangular al pav3

Imatge de la jornada del StQLímpics al pav 3 / Foto: Cugat.cat

Altres

Publicat el 30/nov/18 per Pau Vázquez

El StQLímpics ha donat el tret de sortida aquest divendres a la competició de bàsquet que culminarà amb un torneig final el 7 de juny. Una trentena d'atletes amb discapacitat dels centres Taller Jeroni de Moragas i Aspasur Valldoreix han participat en aquest primer entrenament que s'ha allargat de deu a dotze del migdia i que ha consistit en un triangular. Abans de la final del campionat, es disputaran dues jornades més, una el mes de febrer i l'altra a l'abril, per acabar de preparar els atletes per a la cloenda de l'edició.

El tècnic de Polítiques Socials de l'Ajuntament i organitzador de la jornada, Oscar Barril, ha posat posat en valor la jornada perquè 'empodera i fa créixer' els participants. En aquest sentit, dos dels esportistes que han jugat el triangular, Eduard Guarchs i Eva Bertrán, han explicat a Cugat.cat que han 'gaudit molt' d'aquesta jornada jugant a bàsquet.

El StQLímpics compta amb la participació d'atletes del Taller Jeroni de Moragas, Aspasur Valldoreix, Edda de Carli, Guru Valldoreix i el Centre Sant Medir.






DECLARACIONS

Oscar Barril

L'esport els hi va molt bé. És una manera d'empoderar-se i créixer. Les entitats veuen millores en ells i consideren la pràctica esportiva com element clau.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Eduard Guarchs

M'ho estic passant molt bé. No m'esperava que anéssim guanyant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Eva Bertrán

Estem perdent per tres punts però ho estem passant bé. Tinc alguns partits de bàsquet moltes vegades.

Your browser doesn’t support HTML5 audio