La 3a Milla Solidària de Valldoreix arriba el 20 de gener amb novetats


  • Comparteix:

El vocal d'Esports, Bernat Gisbert, amb el director de la cursa, Oriol Gràcia / Foto: Cugat.cat

El vocal d'Esports, Bernat Gisbert, amb el director de la cursa, Oriol Gràcia / Foto: Cugat.cat

La Milla Solidària de Valldoreix arriba a la seva 3a edició i ho fa amb un canvi de data per no coincidir amb les festes nadalenques. L'EMD de Valldoreix i l'empresa Runmaganize, organitzadors de la cursa, han presentat l'esdeveniment aquest divendres i han anunciat que tindrà lloc el 20 de gener per 'superar el nombre d'inscrits de la primera edició', que se situa en els 265 participants, i 'evitar el gran nombre d'activitats que es duen a terme per Nadal'.

Com en les dues darreres edicions, la cursa col·labora amb la campanya Cap Nen Sense Joguina de la Cadena Ser per recollir joguines pels infants més necessitats. Enguany, les joguines que es recullin serviran per a la campanya de 2020. La Milla Solidària, a més, arriba amb el canvi de sortida i arribada, que serà davant la porta de les pistes de l'institut Arnau Cadell, com a novetat.

El vocal d'Esports de l'EMD, Bernat Gisbert, ha explicat a la roda de premsa que la cursa mantindrà el mateix recorregut i que el canvi de data ve motivat per donar un impuls a les inscripcions. Per la seva banda, el director de la cursa, Oriol Gràcia, ha remarcat que, 'tot i no estar en dates nadalenques', 'la gent sap que el més important és la causa solidària' i que, per tant, participarà en la donació de joguines.

Diferents categories
La cursa mantindrà les mateixes categories que en les dues edicions anteriors. La Milla Open començarà a les deu del matí i, amb una distància de 1.609 metres, la podran córrer els atletes nascuts a partir del 2006. Mitja hora més tard serà el torn per la Milla Inclusiva, reservada a atletes amb algun tipus de discapacitat i amb el mateix recorregut que la Milla Open. Per finalitzar, a les onze del matí, donaran el tret de sortida les curses infantils, dividides en categoria prebenjamí, benjamí, aleví i pares i nens. La distància per a les curses aleví i benjamí seran de 800 metres, mentre que les categories prebenjamí i pares i nens faran una cursa de 400 metres.

Inscripcions
Tot aquell que vulgui participar en la Milla Solidària es pot apuntar en aquest enllaç fins al 17 de gener. Pel que fa a la Milla Open, el cost de la inscripció és de quatre euros, mentre que la resta de curses són gratuïtes.

Altres activitats
Més enllà de la vessant esportiva, els assistents a l'esdeveniment també podran gaudir d'inflables, una xocolatada, tallers de pintar cares per als més petits i servei de guarda-roba.

Afectacions al trànsit
El recorregut de la cursa, que s'inicia a l'Arnau Cadell, passa pel carrer del Rusc, el de Pere Mas, el de Cànem, el de Sant Joanistes, el de Molí de Valldoreix, el de Caballé, el de Marfull i per l'aviguda de Viladelprat. Durant el transcurs de la cursa, el trànsit es veurà afectat en aquests carrers.






Bernat Gisbert

El canvi de data ve motivat perquè l'any passat va coincidir amb La Marató de TV3 i una setmana abans de Nadal, i això va provocar menys inscripcions. Volem donar-li un impuls i creiem que el 20 de gener és una bona data.

Oriol Gràcia

La gent sempre que s'inscriu sap que el més important és la causa solidària. Com més inscrits, més joguines recaptarem, tot i no ser dates nadalenques, perquè la gent s'implica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.