El Club Esportiu Valldoreix aposta per un 2019 ple de competicions internacionals


  • Comparteix:

Oriol Roca és el vigent campió del torneig ITF de Valldoreix / Font: Cugat.cat

Oriol Roca és el vigent campió del torneig ITF de Valldoreix / Font: Cugat.cat

El Club Esportiu Valldoreix continua l'aposta per organitzar competicions de màxim nivell de pàdel i tennis en aquest 2019. La 13a edició Futures Vila de Valldoreix masculí de tennis, el torneig Rafa Nadal sub 12 i sub 14 i el Super Grand Slam de pàdel, màxima categoria catalana, seran alguns dels campionats més destacats.

Tennis d'alt nivell

La 13a edició del Futures- Vila de Valldoreix estarà dotat amb 15.000 dòlars i reunirà tennistes joves que lluiten per sumar punts per al rànquing de l'ATP. La competició serà del 13 al 19 de maig. L'altre torneig destacat serà el circuit Rafa Nadal, entre el 12 i el 20 d'abril de categoria sub 12 i sub 14. L'ITF sènior arriba a la 9a edició entre el 9 i el 14 de setembre.

El pàdel, protagonista

La 9a edició del Super Grand Slam de pàdel amb 4.500 euros en premis es disputarà del 19 al 26 de maig i reunirà les millors raquetes del pàdel català. El torneig solidari Força Miquel contra la lluita del càncer infantil també es disputarà entre el 6 i el 15 de juny. El coordinador esportiu, Albert Riba, destaca que aquestes competicions situen el club i Valldoreix en el mapa. Riba ressalta que els socis també gaudeixen amb el tennis i pàdel i l'alt nivell dels participants.





Albert Riba

Aquests campionats serveixen per conèixer el club i Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.