La Volta a Catalunya arriba aquest divendres a Sant Cugat amb l'etapa més llarga de la cursa

El trànsit i la mobilitat es veuran afectats entre les tres i les sis de la tarda


  • Comparteix:

Imatge de la sortida de la Volta de l'anterior edició / Foto: Localpres

Imatge de la sortida de la Volta de l'anterior edició / Foto: Localpres

La 99a Volta Ciclista a Catalunya arriba aquest divendres a Sant Cugat amb l'etapa més llarga de l'edició de 188 quilòmetres. L'etapa, que donarà el tret de sortida a Puigcerdà, entrarà per l'Avinguda Rius i Taulet, seguirà per Francesc Moragas i acabarà a l'Avinguda de Gràcia. Serà l'estrena de Sant Cugat com a ciutat que acull un tram de la cursa, tot i que l'any passat ja va ser la seu de la sortida. El traçat que presenta aquesta cinquena etapa és dels més complicats de la competició, amb carreteres sinuoses que exigiran molt esforç per part dels ciclistes. De moment, el belga Thomas de Gendt lidera la cursa després del seu duel contra Adam Yates a Vallter 2000. Valverde, per la seva banda, és 25è a dos minuts i 45 segons del líder.

Afectacions al trànsit
L'arribada de la Volta provocarà afectacions a la mobilitat per Sant Cugat aquest divendres entre les tres i les sis de la tarda. Davant la previsió de gran afluència de públic durant el pas del grup ciclista, des de l'Ajuntament recomanen evitar desplaçaments en vehicle pel centre de Sant Cugat des de primera hora de la tarda.

A més, per evitar les afectacions pel tram tallat al trànsit, de la carretera de Rubí a l’avinguda de Gràcia s'aconsella circular per les principals vies alternatives, inclosos els laterals de l’AP7.

Transport públic
- Es veuran afectats entre les tres i les sis de la tarda en els seus horaris i recorreguts els autobusos de les línies urbanes L1, L2, L3, L7, L8, L9, L10 i L11 i les línies interurbanes A4, A6, B7 i B8.
- Les línies del transport urbà L4 i L5 funcionaran amb normalitat.

Mapa del recorregut de la Volta Ciclista i vies alternatives

alt=
AMPLIA'L - Mapa del recorregut i vies alternatives / Foto: Ajuntament



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.