L'alemany Maximilian Schachman guanya a Sant Cugat la cinquena etapa de la Volta

Altres

Publicat el 29/mar/19 per Pau Vázquez

El ciclista alemany Maximilian Schachman s'ha proclamat a Sant Cugat guanyador de la cinquena etapa de la Volta Ciclista a Catalunya. L'integrant de l'equip Bora s'ha endut l'etapa més llarga de la cursa, que ha sortit de Puigcerdà i ha arribat a l'avinguda de Gràcia després de 189 quilòmetres. Schachman, que durant bona part del recorregut s'ha escapat conjuntament amb Lindeman, Amador i Van Gardener, ha aconseguit posar una marxa més i arribar a la línia de meta en solitari. Tot i la victòria de l'alemany, el colombià Miguel Ángel López continua al capdavant de la classificació a 16 segons del segon classificat.

Una cinquena etapa de la Volta que ha generat molta expectació a la ciutat. Els carrers per on ha passat la cursa, que ha entrat per l'Avinguda Rius i Taulet i ha seguit per Francesc Moragas, s'han omplert de gent que ha volgut veure el pas dels ciclistes per Sant Cugat. L'arribada a l'avinguda de Gràcia ha estat el principal escenari, on s'ha ajuntat la majoria d'espectadors per veure arribar el guanyador. D'aquesta manera, Sant Cugat s'ha estrenat com a final d'etapa de la competició, tot i que ja va ser seu de la sortida l'any passat.

La Volta es reprendrà aquest dissabte en la seva penúltima etapa amb sortida a Valls i arribada a Vila-seca en un traçat de 174 quilòmetres.