Houssame Eddin i Elena Loyo guanyen el Campionat d'Espanya de Mitja Marató a Sant Cugat


  • Comparteix:

Houssame Edin i Elena Loyo guanyen el Campionat d'Espanya de Mitja Marató que s'ha disputat aquest diumenge a Sant Cugat. Edin revalida el títol de la passada edició amb un temps d'una hora i tres minuts i aconsegueix batre el rècord de la prova santcugatenca. Loyo, amb una marca d'una hora i 13 minuts, també supera la millora marca de rècord de la prova. A la cursa del terç, Pepe Díaz i Silvia Guerra s'han imposat en aquesta cursa que compleix la 35a edició. Més de 1.500 atletes han disputat aquesta competició organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat i amb la col·laboració de l'Ajuntament.

La 35a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat s'ha convertit aquest diumenge en el referent de l'atletisme espanyol amb l'Estatal. La cursa s'ha iniciat de manera puntual a les deu del matí des de l'Avinguda del Pla del Vinyet i ha finalitzat a la plaça de la Vila.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.