Sant Cugat Pagesos vol potenciar el flag i el futbol americà a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge del flag, futbol americà sense contacte / Font: Eusebi Sedeño

Imatge del flag, futbol americà sense contacte / Font: Eusebi Sedeño

Sant Cugat Pagesos és una entitat esportiva amb domicili a Volpelleres i que vol potenciar el futbol americà i el flag, futbol americà sense contacte. El club santcugatenc ja ha confirmat que crearà un equip de flag i que espera, a llarg termini, disposar d'un conjunt de futbol americà. Els interessats en formar part d'aquest projecte han d'enviar un correu electrònic a barcelonapagesos@gmail.com.

Barcelona Pagesos va nèixer fa cinc anys i té dues seccions, la de flag amb quatre equips, un cadet, un femení i dos mixts. En futbol americà disposa de tres conjunts, cadet, júnior i sènior. L'equip de flag sènior és vigent campió estatal i tricampió català. Barcelona Pagesos vol seguir amb aquest model amb la creació de Sant Cugat Pagesos. El president de les dues entitats és Josep Soto que vol que la nostra ciutat implanti les dues modalitats esportives. Soto també ha avançat que durant aquest mes i al juny es faran jornades de portes obertes.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.