La cloenda dels Jocs Esportius Escolars reuneix centenars de persones en una edició de rècord


  • Comparteix:

La 38a edició de la Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars ha omplert una vegada més la plaça de Victòria dels Àngels i el Parc de l'Arborètum en una edició de rècord. Centenars de persones han acudit a una cita que ha servit per reconèixer l'esforç dels joves esportistes i oferir un ventall d'activitats per tots els assistents. Un total de 3.191 alumnes ha participat enguany en alguna de les activitats organitzades per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), l'organitzadora de la cita. Tot plegat en una festa que ha aplegat escoles i famílies per posar el punt final a la temporada esportiva escolar.

Com en la darrera edició, la jornada s'ha dividit en dos escenaris. Un a la plaça de Victòria dels Àngels, i l'altre al parc de l'Arborètum. Tots els esportistes han desfilat per recollir la seva medalla i aprofitar per fer-se una fotografia amb els companys d'escola o d'equip. El regidor d'Esports en funcions, Eloi Rovira, ha destacat que els Jocs Esportius Escolars són 'el programa municipal estrella' i 'l'arrelament que té el projecte a la ciutat'.

Al voltant dels escenaris s'han organitzat tota una sèrie de mostres de les diferents modalitats esportives que es desenvolupen en el programa d'esport escolar. Futbol, un circuït de bicicleta, voleibol, escacs, bàsquet i tennis taula han estat alguns dels esports protagonistes de 'l'EsportTast'.




Eloi Rovira

Per nosaltres és el programa municipal estrella. Cada any hi participen més de 3.000 alumnes. És un projecte molt arrelat a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.