La gala solidària del 7è Campus Sant Cugat-Índia arriba aquest divendres al Casal Torreblanca


  • Comparteix:

Imatge de la darrera edició de la gala solidària / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la darrera edició de la gala solidària / Foto: Cugat Mèdia

La gala solidària de la 7a edició del Campus Sant Cugat-Índia arriba aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre al Casal Torreblanca per recaptar fons per la iniciativa que portarà entrenadors del Sant Cugat FC, del Junior, de la UESC i del Qbasket a la ciutat d'Anantapur. Un total de 130 persones s'ha inscrit a la cita, que manté el format de les darreres edicions i en la qual els grups Arritmia i Vinylics seran els encarregats de posar el toc musical. Enguany, el preu del sopar serà de 20 euros. Una rifa d'una samarreta del Barça signada per tots els jugadors i la projecció d'un documental sobre el darrer campus, entre d'altres activitats, completaran la jornada.

El director del Campus Sant Cugat-Índia, Jaume Garcia, ha explicat que la gala 'és una de les activitats més importants' ja que ajuda a recaptar al voltant de 4.000 euros. Garcia també ha remarcat que la jornada serveix per 'ensenyar a la gent de la ciutat' la tasca de la iniciativa.




Jaume Garcia

Per nosaltres és una de les activitats més importants. Podem arribar a uns 4.000 euros de recaptació. És també el moment que tenim per ensenyar la nostra feina a la gent de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.