La 9a edició d'una Festa de la Infància consolidada a la ciutat bat rècords d'assistència

Prop de 700 infants acompanyats de les seves famílies omplen la ZEM de Can Magí en una jornada assolellada d'esport


  • Comparteix:

La 9a edició de la Festa de la Infància a càrrec de la Penya Blaugrana Sant Cugat assoleix una xifra d'assistents històrica amb prop de 700 infants a la ZEM de Can Magí. Un sol de justícia ha acompanyat a les famílies en una jornada d'esport, valors i escuma. Escoles i entitats col·laboradores van de bracet en una festa consolidada que referma la rellevància del teixit esportiu a la ciutat.

Activitats esportives per a tots els gustos, tallers en formació de valors i un bany d'escuma com a colofó. La 9a edició de la Festa de la Infància ha donat el tret de sortida a les 10 del matí amb una proposta d'activitats ben diferents per a infants d'entre 3 i 12 anys.

Escacs, golf, futbol i més futbol. L'oferta esportiva ha dinamitzat la jornada amb el gaudi dels més menuts i l'empenta de les famílies que no s'han volgut perdre cap detall d'una Festa de la Infància històrica.

La 9a edició marca un rècord històric per la iniciativa amb gaire bé 700 infants santcugatencs, xifra insòlita fins aleshores. Tot plegat un creixement que prova la solidesa de l'activitat organitzada per la Penya Blaugrana de Sant Cugat, plenament consolidada a la ciutat.


Josep Maria Félez

Una festa on tothom col·labora i venen totes les escoles de Sant Cugat que així ho volen. Els nens gaudeixen molt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.