La Floresta acollirà una caminada solidària per recaptar fons per l'Hospital Sant Joan de Déu


  • Comparteix:

Cartell de la caminada / Foto: CEIC

Cartell de la caminada / Foto: CEIC

La Floresta acollirà el proper 13 de juliol la segona edició de la Caminada Solidària del Club Excursionista Independent de Catalunya (CEIC), una activitat que sevirà per recaptar fons per Cims Contra el Càncer, una entitat sense ànim de lucre que va néixer per destinar diners a l'Hospital de Sant Joan de Déu. El barri santcugatenc serà l'escenari d'aquesta caminada pels indrets del Parc de Collserola amb motiu de la Festa Major del districte. Per primera vegada, no se celebrarà la tradicional Cursa de la Floresta Trail de 10,5 quilòmetres, que també organitzava el CEIC.

Amb un recorregut aproximitat d'11 quilòmetres i uns 600 metres de desnivell acumulat, la cursa donarà el tret de sortida a l'escola La Floresta a les sis de la tarda. Al llarg del recorregut hi haurà dos punts d'avituallament, concretament a l'ermita de la Salut i al creuament de camins. A l'arribada, que també serà a l'escola de La Floresta, els participants podran gaudir d'entrepans, un aperitiu, aigua, refrescos i cervesa.

Les inscripcions, que finalitzen aquest dijous, tenen un preu de 10 euros amb la possibilitat de fer un ingrés superior. El límit d'inscrits és de 250 caminadors i caminadores. El mateix dia de la caminada no s'acceptaran inscripcions.




Eduard Bartrina

La idea és fer una caminada solidària i popular. El 100% dels ingressos aniran destinats a Sant Joan de Déu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.