L'associació Eines i Esport organitza un sopar solidari divendres pel TransEines.cat


  • Comparteix:

Imatge de la 1a edició de la Transeines.cat / Font: Transeines.cat

Imatge de la 1a edició de la Transeines.cat / Font: Transeines.cat

L'Associació Eines i Esport organitza aquest divendres la 2a edició del sopar solidari al Club Petanca Sant Cugat, a dos quarts de nou del vespre, per recaptar fons per la caminada TransEines.cat. L'organització preveu una assistència d'un centenar de persones amb un cost de 20 euros per als adults i de 12 per als menors de 12 anys. El sopar estarà amenitzat pel grup musical Duetamor.

Sota el lema 'Oportunitat de Vida', l'Associació Eines i Esport vol consolidar la 2a edició del TransEines.cat, caminada amb pacients d'ajuda al drogodependent que creuarà tot Catalunya entre el 22 d'agost i 21 de setembre. Aquest grup estarà format per uns set pacients, dos terapeutes i un cuiner. Per organitzar aquest projecte esportiu s'han de cobrir unes despeses que es volen aconseguir a través d'aquest sopar solidari. La vicepresidenta de l'Asssociació Eines i Esport, Marta Balbin, ressalta que aquesta caminada ajudar els pacients a reflexionar sobre la seva vida passada, la present i la del futur. L'Associació Eines i Esport té la seu al carrer Vallès 78.




Marta Balbin

Aquesta caminada té moments per a tot. Pensar en la vida passada, present i futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.