L'Ajuntament valora canviar el parquet del pav2 després dels desperfectes ocasionats per la pluja

El consistori està pendent de la revisió de l'assegurança per saber si caldrà renovar completament la pista o només reparar-la


  • Comparteix:

Imatges del parquet del pav2 / Foto: Cugat Mèdia

Imatges del parquet del pav2 / Foto: Cugat Mèdia

L'Ajuntament valora canviar completament el parquet del pav2 de la Rambla del Celler després dels desperfectes ocasionats per la tempesta d'aquest dimecres. La regidora d'Esports, Gemma Aristoy, ha explicat a Cugat Mèdia que, a l'espera de l'anàlisi de l'assegurança, 'caldrà fer una inversió important per fer un canvi parcial o complet' del parquet de la pista. Aristoy també ha explicat que es farà una neteja del clavegueram i les reixes i s'investigarà la raó per la qual la pluja es va filtrar per les portes d'emergència. Pel que fa al sostre del pavelló i les goteres, la regidora ha afirmat que cal 'una inversió en ferm' per reparar la teulada i acabar així definitivament 'amb aquesta problemàtica'. En aquest sentit, l'Ajuntament s'encarregarà de la compra del material per arreglar la coberta, mentre que l'asseguradora es farà càrrec del parquet.

L'Ajuntament preveu realitzar les feines de remodelació al voltant de la tercera setmana d'agost per poder-ho tenir tot enllestit abans de l'inici de les competicions, ja que els equips del Patí Hoquei Club Sant Cugat donen el tret de sortida a la temporada entre finals d'agost i principis de setembre. Aristoy ha explicat que esperen que les remodelacions 'acabin el més aviat possible', però sempre garantint que 'les actuacions són les adequades'.

Més enllà dels problemes de les goteres i les filtracions d'aigua, el pav2 de la Rambla del Celler continua tenint pendent la remodelació dels vestidors i la creació d'un túnel per l'entrada dels jugadors a pista. El Patí Hoquei ja va ser amonestat precisament per la Federació Espanyola de Patinatge per les deficiències existents al pavelló i va rebre una moratòria per millorar la il·luminació i el sòcol de les tanques de la pista. De moment, només aquestes dues últimes qüestions s'han solucionat.


Gemma Aristoy

L'assegurança farà tota la revisió i l'anàlisi dels desperfectes. Caldrà fer una inversió important per fer un canvi complet o gairebé complet del parquet de la pista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.