La 9a edició de l'Internacional Tennis Senior Valldoreix ret homenatge a Jaume Selga


  • Comparteix:

Presentació de la 9a edició de l'Internacional Tennis Valldoreix / Font: Cugat Mèdia

Presentació de la 9a edició de l'Internacional Tennis Valldoreix / Font: Cugat Mèdia

La 9a edició del Torneig Internacional de Tennis Senior Valldoreix també serà Tercer Memorial Jaume Selga, organitzat pel Club Esportiu Valldoreix, BTT i Tennissenior, i es disputarà entre el 9 i el 14 de setembre. El torneig, de grau 2 internacional i puntuable per al Mundial ITF, tindrà la participació de tennistes entre els 35 i els 85 anys. La previsió és que participin entre 120 i 150 tennistes, segons l'organització, amb més d'una quinzena de nacionalitats diferents.

La presentació del torneig s'ha fet aquest dimarts al Club Esportiu Valldoreix amb la presència de la vídua de Jaume Selga, el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, el president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, i la directora del torneig, Pia Hanko. Pradell ha ressaltat que aquesta edició és especial perquè és ret homenatge a Jaume Selga i també ha avançat que volen demanar per a la propera edició ser de grau 1 el que implica més nivell dels tennistes. Hanko ha indicat que venir a Valldoreix és una gran notícia per al memorial i creu que s'arribarà a una alta particoipació.




Pia Hanko

Vull donar una imatge més professional del torneig i Valldoreix és el lloc ideal.

Joan Carles Pradell

Esperem que la competició sigui un èixt per demanar el grau 1 del torneig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.