La UESC de tennis taula crea per primera vegada un equip femení sènior

El conjunt militarà a Primera Nacional amb l'objectiu de pujar a la Divisió d'Honor


  • Comparteix:

Les germanes Munné, dues de les integrants de l'equip femení de la UESC / Foto: UESC

Les germanes Munné, dues de les integrants de l'equip femení de la UESC / Foto: UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) de tennis taula comptarà amb un equip femení sènior per a la propera temporada, com ha confirmat el coordinador de l'àrea esportiva, Josep Anton, a Cugat Mèdia. L'equip estarà integrat per les germanes santcugatenques Laia i Mariona Munné, a les que s'hi sumaran dos fitxatges nous: Alexia Guasch, que passarà d'infantil a juvenil, i Constanza Martínez, una jugadora destacada a nivell estatal i que arriba per liderar aquest nou grup que militarà a Primera Nacional.

Anton ha explicat que crear l'equip sènior femení era una proposta que ja s'havien plantejat la temporada anterior. Davant la brillant projecció de les germanes Munné, que entre d'altres fites han aconseguit la primera medalla de la UESC en tennis taula, el club es va plantejar la creació d'aquest equip.

El coordinador del tennis taula del club també ha assegurat que l'objectiu de cara el proper curs és l'ascens a Divisió d'Honor 'tot i l'estrena a Primera Nacional'. Anton considera que amb la progressió de les germanes Munné i els fitxatges, l'equip té opcions d'assolir la nova categoria.




Josep Anton

L'equip es planteja pujar. Encara que sigui el primer any que competim a Primera Nacional, creiem que podem pujar a Divisió d'Honor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.