Aturada la construcció de la coberta de la pista d'hoquei patins de la ZEM Jaume Tubau

L'Ajuntament rescindeix el contracte per incompliment en els terminis


Temes relacionats

Compromís de l'Ajuntament per reobrir 'el més ràpid possible' la licitació de les obres de la ZEM Jaume Tubau ( 2/set/19)


  • Comparteix:

La coberta de la pista de Coll Favà no estarà enllestida aquesta temporada / Font: Cugat Mèdia

La coberta de la pista de Coll Favà no estarà enllestida aquesta temporada / Font: Cugat Mèdia

Les obres de la construcció de la coberta de la pista de la ZEM Jaume Tubau s'han aturat per incompliments de l'empresa adjudicatària. El president del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Keko Marzá, demana a l'Ajuntament que acceleri la nova licitació de les obres i és conscient que aquesta temporada seguiran entrenant-se amb la pista a l'aire lliure. El president del club vermell-i-negre ha explicat a Cugat Mèdia que espera que s'acondicioni l'equipament amb la millora de l'enllumenat i la zona exterior de la pista.

Una història plena de retards
Les obres de la coberta de la pista d'hoquei patins de la ZEM Jaume Tubau es van iniciar al juny de l'any passat i estava previst que al setembre entrés en funcionament. L'empresa constructora no va complir els terminis marcats i va fixar una nova data, el novembre. Aquesta data tampoc es va complir.

Nou contracte amb la mateixa empresa
L'arribada del nou equip de govern va servir per signar un nou contracte amb la mateixa empresa adjudicatària, APIMET, sota l'amenaça de rescindir el contracte si les obres no estaven enllestides al setembre. Finalment s'ha trencat aquest acord per nous incompliments. L'Ajuntament tenia prevista una inversió de 230.000 euros.

Marzá, decebut
El president del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Keko Marzá, es mostra decebut pel nou incompliment d'entrega de les obres i la problemàtica de la pluja que impedeix entrenar els diferents equips amb normalitat a la ZEM Jaume Tubau. Marzá també exigeix que es millori la il·luminació de l'equipament perquè posa en perill la integritat dels jugadors i les jugadores.




Keko Marzá

La il·luminació és molt deficient i cal millorar-la.

Keko Marzá

Estem decebuts, dos anys esperant una coberta i a nivell d'entrenaments ens perjudica molt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.