Compromís de l'Ajuntament per reobrir 'el més ràpid possible' la licitació de les obres de la ZEM Jaume Tubau

La construcció de la coberta de la pista d'hoquei patins s'ha aturat 'per incompliments en els terminis'


  • Comparteix:

La pista de la ZEM Jaume Tubau / Font: Cugat Mèdia

La pista de la ZEM Jaume Tubau / Font: Cugat Mèdia

L'Ajuntament vol que la licitació per a les obres de cobertura de la pista d'hoquei patins de la ZEM Jaume Tubau s'obri 'el més ràpid possible'. És el compromís que la regidora d'Esports, Gemma Aristoy, ha traslladat al Patí Hoquei Club Sant Cugat, segons ha explicat a Cugat Mèdia. Des del consistori, a més, no es descarten altres opcions perquè el club pugui disposar d'un equipament en condicions perquè en faci ús.

Malgrat que les obres s'han aturat, Aristoy ha recordat que l'equip de govern té el compromís de garantir 'un bon manteniment' dels equipaments perquè es puguin utilitzar en les millors condicions.

Tot i que no ha especificat terminis, la regidora d'Esports ha traslladat als equips tècnics municipals que 'no deixin passar els mesos' per engegar tota la part burocràtica d'aquest projecte.


Gemma Aristoy

Ens comprometem a licitar amb la màxima agilitat que puguem el concurs. No descartem buscar altres maneres de resoldre la situació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.