La campanya a favor del vot electrònic al Barça arriba a Sant Cugat

La iniciativa de la precandidatura 'Sí al futur' per recollir signatures s'allargarà fins al 25 de setembre


  • Comparteix:

Imatge de la campanya / Foto: Sí al futur

Imatge de la campanya / Foto: Sí al futur

L'Ateneu Santcugatenc, l'agència immobiliària Feliu Franquesa i el centre Arnau Vegué són els locals santcugatencs que s'han sumat a la iniciativa de la precandidatura 'Sí al futur' de Víctor Font per recollir signatures de socis del Barça per impulsar el vot electrònic al club. L'objectiu de la campanya és poder incloure a la propera Assemblea de Socis Compromissaris un punt en l'ordre del dia perquè el vot electrònic sigui una realitat.

La proposta necessita, això sí, 3.253 signatures per poder ser debatuda a l'assemblea. Si finalment es votés favorablement la introducció del vot electrònic, seguiria sent necessari que el Parlament de Catalunya aprovés la nova Llei de l'Esport i l'Activitat Física, i que aquesta inclogués aquest tipus de vot.

D'aquesta manera, totes aquelles persones que vulguin participar han de portar el document que dona suport a la proposta, que es pot descarregar al web de 'Sí al futur', emplenat amb el nom del soci, el DNI i el número de soci. El termini finalitzarà el 25 de setembre.

Les signatures es poden entregar a l'Ateneu Santcugatenc de dilluns a divendres, d'un quart de nou del matí fins a les nou de la nit; a Feliu Franquesa de dilluns a divendres de dos quarts de deu del matí a dos quarts de dues de la tarda i de dos quarts de cinc a dos quarts de vuit de la tarda; i al centre Arnau Vegué de dilluns a divendres de vuit del matí a vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.