Marta Marrero:'És qüestió de temps que l’espectacle de pàdel femení s'iguali amb el masculí'

La guanyadora mundial de pàdel passa pel magazín 'Connectats' per repassar la seva trajectòria i parlar de la seva vessant personal


  • Comparteix:

Campiona de pàdel, Marta Marrero / Font: Cugat Mèdia

Campiona de pàdel, Marta Marrero / Font: Cugat Mèdia

Marta Marrero és l'actual número 1 del World Padel Tour i després de l'aturada per vacances, la campiona reprèn la competició després de quedar elimanada a la semifinal de l'Estrella Damm Madrid Màster. Amb una intensa trajectòria a les esquenes, la jugadora ha passat pel magazín 'Connectats', produït per la Xarxa i presentat des de Cugat Mèdia, per parlar de la seva vida i creu que en 'qüestió de temps, l'espectacle del pàdel femení s'igualarà al masculí'. Els que la coneixen diuen d’ella que és una treballadora incansable, lluitadora, competitiva i que a més sap aguantar molt bé la pressió. Una lesió la va obligar a abandonar la carrera tennística a finals de 2009, però uns anys després va substituir la raqueta per la pala de pàdel. El 2015 comença a competir en el WPT amb Alejandra Salazar i el 2016 arriba al número 1.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.