Aristoy: 'Estem analitzant la proposta d'Ethics4Sports i la implicació dels clubs'

La regidora d'Esports ha passat pel programa 'Esport en Marxa' de Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

La regidora d'Esports, Gemma Aristoy, al programa 'Esport en Marxa' / Font: Cugat Mèdia

La regidora d'Esports, Gemma Aristoy, al programa 'Esport en Marxa' / Font: Cugat Mèdia

La regidora d'Esports, Gemma Aristoy, creu que la proposta del programa municipal Ethics4sports, la Carta Ètica de l'esport santcugatenc, és 'interessant'. Tot i així, considera que hi ha clubs a qui no els hi agrada, no els hi ha arribat o, fins i tot, han deixat de participar-hi. Aristoy ha explicat que està analitzant la repercussió de programa i que donaran resposta a SantCugatCreix per si li atorguen la subvenció de 20.000 euros o si queda denegada. Una reunió entre l'alcaldessa, Mireia Ingla, i representants del SantCugatCreix el 8 d'octubre servirà per decidir el futur del projecte Ethic4sports.

ESCOLTA-HO

La regidora, en una entrevista a l''Esport en Marxa' de Ràdio Sant Cugat, no s'ha volgut 'mullar' sobre quin serà el posicionament final de l'Ajuntament. Sí ha avançat que des del consistori s'estan analitzant els resultats i la implicació dels diferents agents esportius que hi participen.

El president de SantCugatCreix, Mauri Benito, ja va expressar a Cugat Mèdia la seva voluntat perquè es renovés el conveni amb l'administració local.

El programa Ethics4Sports aplega 23 entitats i gairebé 10.000 esportistes. La Carta Ètica fa una aposta per valors com el respecte, el compromís, la solidaritat, el treball en equip, la confiança, l'esforç, la perseverança, la responsabilitat i la humilitat.


Gemma Aristoy

Hem de valorar com arriba el programa a les entitats, com els repercuteix. No a totes els agrada, a algunes no els hi arriba i d'altres han deixat de participar-hi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.