Valldoreix acollirà el GuinotPrunera, un dels circuits de pàdel amateur amb més presitigi a Catalunya

La cita torna al Club Esportiu Valldoreix en la seva segona edició del 20 al 27 d'octubre


  • Comparteix:

La presentació ha tingut lloc al Club Esportiu Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

La presentació ha tingut lloc al Club Esportiu Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

La segona etapa del circuit de pàdel amateur GuinotPrunera 2019-2020, un dels més prestigiosos en l'àmbit català, arriba al Club Esportiu Valldoreix la setmana del 20 al 27 d'octubre. Els organitzadors del torneig, que comptarà amb quatre categories masculines, tres femenines i tres mixtes, esperen aplegar unes 170 parelles i mantenir el nivell de participació de l'any passat. Les inscripcions es poden a fer a través del web Summapadel.com i tenen un cost de 29 euros per una categoria, i de 43 per dues. El termini per inscriure's al torneig finalitza el 17 d'octubre a les deu del matí.

La cita, que ja havia aterrat a Valldoreix sota el paraigua del circuit Padelcat al llarg d'una dècada, se celebrarà a l'equipament valldoreixenc per segon any consecutiu amb la marca de GuinotPrunera. El president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, ha destacat durant la presentació del torneig que aquest 'entra dins la filosofia del club de tenir els millors circuits' i que es tracta d'un esdeveniment 'amb una organització pionera dins el món del pàdel amateur'.

El torneig donarà el tret de sortida diumenge 20 d'octubre i s'allargarà fins diumenge de la següent setmana, amb una jornada marcada per les finals. Els partits seran a tres sets i cada parella jugarà com a mínim dos partits: l'inaugural, i si no passa de ronda, el de consolació. A més, s'estrenaran pilotes oficials del World Padel Tour a l'inici de cada duel. Tots els participants comptaran amb un 'pack' de benvinguda amb la samarreta oficial del torneig.

Amb la voluntat de fer de la cita un esdeveniment popular que engresqui els socis del club, s'habilitarà una zona de 'chill out' i se sortejaran més de 4.000 euros en regals. Tant els guanyadors de cada categoria del torneig com els participants rebran premis valorats en més de 3.000 euros, però en cap cas en metàl·lic.

Com a novetat d'enguay, els participants podran jugar dins la mateixa modalitat sempre i quan no repeteixin parella, com ha explicat el responsable del torneig, Jordi Serra.







Joan Carles Pradell

Aquest circuit entra dins la nostra filosofia de tenir els millors circuits i repetir-los cada any. Aquest és un circuit pioner en el pàdel amateur.

Jordi Serra

Una de les novetats d'enguany és que els participants poden jugar dins la mateixa modalitat però sense repetir parella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.