La 21a edició del Cros de Sant Cugat continua apostant per la solidaritat

L'entrega dels premis del Cros es farà el divendres posterior a la cursa


  • Comparteix:

La 21a edició del Cros de Sant Cugat es disputa el 10 de novembre al Parc de la Pollancreda i espera reunir uns 4.000 atletes des de la categoria absoluta fins a la prebenjamí. La recaptació de les inscripcions aniran destinada a l'associació Gilgal Solidari, entitat que treballa al barri de Sant Francesc - Monestir per a la integració, l'acompanyament social, l'acollida lingüística i el reforç escolar de la infància. Les inscripcions es poden formalitzar a Omet.santcugat.cat o lliurant la butlleta de participació a les oficines de l'OMET i a les escoles de la ciutat fins al 5 de novembre. L'entrega de premis es farà el divendres posterior a la cursa.

18 curses
La cursa es divideix en vuit categories, quatre de prebenjamins, quatre benjamins, quatre alevins, dos d'infantils, una special cros, una cadet, una juvenil i una de popular. La popular tindrà per primera vegada classificació per equips i els tres euros de cada inscrit es destinaran a l'associació Gilgal Solidari. La sortida llançada seguirà mantenint-se i permet que els atletes surtin en grups mixtes de quatre o cinc i en intervals de tres a quatre segons.

Nou punt d'informació
Es disposarà d’un nou punt d’informació a la Rambla del Celler per donar la benvinguda als participants i els acompanyants. L'Hospital General de Catalunya-Quirón Salud patrocina per 11è any la cursa que també té la col·laboració de Fiat Olrait, Tèxtil Rosdan, Casa Ametller, la secció d’atletisme del Club Muntanyenc i la Unió Ciclista Sant Cugat amb el suport del Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa i la Diputació de Barcelona.

Cercant millores
El director del cros, Xavi Requeno, ha ressaltat que l'entrega de premis serà més lluïda perquè es farà el divendres posterior a la cursa i és una de les grans novetats. La regidora d'Esports, Gemma Aristoy, espera una gran participació i creu que totes les millores que es fan potencien aquesta cursa.




Xavi Requeno

El lliurament de premis serà molt especial per fer-se després de de la cursa.

Gemma Aristoy

Esperem que la participació sigui alta i la gent gaudeixi del cros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.