Dinamiks engega un 'crowfunding' per poder seguir tirant endavant el projecte SPORTEA

La iniciativa busca la inclusió dels infants amb autisme al món de l'esport


  • Comparteix:

L'activitat va dirigida a infants entre 6 i 16 anys amb TEA / Foto: Dinamiks

L'activitat va dirigida a infants entre 6 i 16 anys amb TEA / Foto: Dinamiks

L'empresa santcugatenca Dinamiks ha engegat un 'crowfunding' a la plataforma Kukumiu per poder donar continuïtat al projecte SPORTEA, una iniciativa que busca la inclusió dels infants amb trastorn de l'espectre autista (TEA) dins el món de l'esport. Després de set anys impulsant aquest projecte, l'empresa santcugatenca es troba amb una situació de manca de recursos i metodologia que fa difícil dur a terme les modalitats esportives de manera regular. De moment, Dinamiks compta amb 1.100 euros en donacions abans d'iniciar la campanya, que finalitzarà d'aquí a 231 dies amb l'objectiu d'arribar als 10.000 euros.

Les activitats que impulsa Dinamiks estan dirigides a nens d'entre sis i 16 anys amb TEA, tot i que es valora l'acceptació d'infants fora del grup d'edat o que tinguin altres trastorns i capacitats. Una vegada inscrits, els grups d'aprenentatge es defineixen segons les necessitats de cada participant.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.