La 3a Marxa de la Salut arriba a Valldoreix el 24 de novembre amb participació consolidada

L'organització preveu uns 500 participants que gaudiran de la marxa nòrdica


  • Comparteix:

Presentació de la 3a Marxa de la Salut / Font: Cugat Mèdia

Presentació de la 3a Marxa de la Salut / Font: Cugat Mèdia

'1 dia de marxa, set dies de salut', sota aquest eslògan s'ha presentat la 3a edició de la Marxa de la Salut que arriba el 24 de novembre amb sortida i arriba des del Complex Esportiu de Valldoreix sota l'organització del Club Muntanyenc Sant Cugat i del Club Marxa Nòrdica Collserola. 500 participants gaudiran de la marxa nòrdica amb 10 instructors que ajudaran a potenciar les tècniques d'aquesta modalitat esportiva en un recorregut de 10 quilòmetres. Les inscripcions es poden formalitzar fins el mateix dia de la cursa a Marxasalut.cat. La presentació s'ha fet aquest dimecres amb la presència del president del Club Muntanyenc Sant Cugat, Silvano Bendinelli, el vocal d'Esports de l'EMD, Bernat Gisbert, i el director esportiu del Complex Esportiuu de Valldoreix.

Arriba la penúltima prova del Circuit Català de Marxa Nòrdica a Valldoreix. Un total de 15 proves integren aquesta competició. Els participants rebran una samarreta de màniga llarga, un tubular de coll, una tassa d'acer inoxidable amb mosquetó i podran gaudir de la piscina climatitzada del Complex Esportiu de Valldoreix i entrar en el en sorteig d'un viatge de cap de setmana a una ciutat europea. Durant el recorregut hi haurà dos avituallaments i també es farà una sessió d'estiraments en finalitzar la cursa. El director de la Marxa de la Salut, Xavi Ortega, ressalta que aquesta cursa és una festa de la marxa nòrdica. La Marxa de la Salut va registrar un 67% de dones i un 33% a la darrera edició.




Xavi Ortega

Volem que els participants millorin la tècnica de la modalitat esportiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.