El Rugby Sant Cugat se suma al 'Giving Tuesday' per recaptar diners per als refugiats

El club santcugtenc ho farà de la mà d'ACNUR durant el 25, el 26 i el 27 de novembre


  • Comparteix:

La campanya la impulsa ACNUR / Foto: Rugby Sant Cugat

La campanya la impulsa ACNUR / Foto: Rugby Sant Cugat

El Club Rugby Sant Cugat se suma al 'Giving Tuesday', un moviment global que vol incentivar i multiplicar les accions solidàries de la ciutadania i que tindrà lloc el 3 de desembre. El club santcugatenc posarà el seu gra de sorra recollint roba esportiva que després es vendrà a un mercat solidari el 30 de novembre per recaptar fons que es destinaran, a través d'ACNUR, als refugiats. Així, el Rugby Sant Cugat fa una crida als seus jugadors a portar roba esportiva que ja no utilitzin a la secretaria del club el 25, el 26 i el 27 de novembre. Més enllà de la vessant solidària, l'entitat blau-i-negra també fa una aposta per la sostenibilitat donant un segon ús a la roba que els jugadors ja no utilitzen.

El president del Rugby Sant Cugat, Emilio Gutiérrez, ha explicat que el club 'sempre vol anar més enllà de la vessant esportiva' i tenir una vinculació i compromís amb l'esfera social i amb la col·laboració amb entitats. Gutiérrez també ha explicat que el dia del mercat solidari per vendre la roba recollida se celebrarà una xocolatada.




Emilio Gutiérrez

A nivell de club sempre volem ser alguna cosa més que rugbi i tenir vinculació i compromís amb l'àmbit social i amb les entitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.