L'arquer santcugatenc Adolf Priante, campió de la Lliga Catalana en la categoria sènior d'arc nu per primera vegada

Priante ja havia aconseguit alçar-se com a guanyador en la categoria de veterà


  • Comparteix:

Adolf Priante durant la competició / Foto: Cedida

Adolf Priante durant la competició / Foto: Cedida

L'arquer santcugatenc Adolf Priante ha finalitzat campió de la Lliga Catalana en arc nu a la categoria sènior per primera vegada. Priante, que en els tres anys anteriors havia competit com a veterà i havia aconseguit quedar campió de Catalunya, es va fer amb el títol diumenge passat a Canovellas després de quedar primer en totes les tirades. La competició de sala consisteix a tirar 60 fletxes de tres en tres des d'una distància de 18 metres. En declaracions a Cugat Mèdia, l'arquer santcugatenc ha posat en valor la fita assolida, ja que per primera vegada competia 'al màxim nivell amb arquers molt més joves que ell'.

Després de l'èxit de la setmana passada, Priante afronta una nova competició aquest cap de setmana en disputar el Campionat de Catalunya. L'arquer ha explicat que vol aprofitar la cita per millorar, ja que a la darrera tirada de la Lliga Catalana, tot i guanyar, no va quedar satisfet amb el resultat. Al Campionat de Catalunya, que es disputarà a Constantí, Priante espera que hi hagi una bona il·luminació al pavelló, un fet que, segons el santcugatenc, no s'acostuma a donar a les instal·lacions on disputa les competicions.

De cara al 2020, Priante es vol preparar per al Campionat d'Espanya, tot i que ha reconegut que està lluny de les puntuacions dels millors arquers de l'Estat. L'arquer santcugatenc, que a l'edició estatal de l'any passat va finalitzar sisè, espera millorar la seva classificació a la prova de l'any que ve.




Adolf Priante

Aquest any vaig decidir participar a la categoria sènior, amb gent molt més joves i de màxim nivell. A les quatre tirades vaig aconseguir la millor puntuació. Va anar molt bé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.