SantCugatCreix i l'Ajuntament acorden donar continuïtat a la Carta Ètica de l'esport

L'entitat santcugatenca signarà un nou conveni amb el consistori per seguir desenvolupant el programa municipal Ethic4Sports


  • Comparteix:

Participants de l'E4S a la cloenda del programa municipal / Foto: SantCugatCreix

Participants de l'E4S a la cloenda del programa municipal / Foto: SantCugatCreix

L'associació esportiva SantCugatCreix i l'Ajuntament han acordat donar continuïtat a l'Ethic4Sports, la carta ètica de l'esport santcugatenc. En una reunió celebrada aquest dijous, tècnics d'esports del consistori van traslladar a la plataforma santcugatenca la voluntat de l'Ajuntament de signar un conveni a llarg termini perquè SantCugatCreix sigui l'encarregat de seguir desenvolupant el programa municipal de valors esportius. La regidora d'Esports, Gemma Aristoy, ha explicat que necessiten una sèrie d'informacions de la plataforma per concretar l'import ecònomic del conveni. Així, el govern municipal, que a l'octubre va paralitzar el programa per iniciar una fase d'estudi tècnic del seu impacte, reafirma la seva confiança en l'entitat santcugatenca després d'un parèntesi de quatre mesos.

El president de SantCugatCreix, Mauri Benito, ha explicat que es tracta d'una 'molt bona notícia' que allunya 'els dubtes' que semblava que tenia el nou consistori. En declaracions a Cugat Mèdia, Benito ha anunciat que l'entitat contactarà amb els clubs per reprendre les formacions als entrenadors i es tornarà a activar l'aplicació mòbil perquè els clubs puguin reportar esdeveniments positius i negatius i es pugui continuar amb l'anàlisi de les dades. A més, SantCugatCreix ha encarregat a la Universitat Ramon Llull un informe de la feina feta que presentaran a l'Ajuntament.

Pel que fa al nou conveni, Benito ha explicat que encara no hi ha una data marcada per a la signatura i que els detalls concrets no estan establerts, però que a la reunió els tècnics d'esports de l'Ajuntament els van expressar la seva intenció que la col·laboració s'ampliï a una durada superior a la d'un any. SantCugatCreix, fundat pel Club Voleibol Sant Cugat, el Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Rugby Sant Cugat i el Club Junior, aglutina més de 3.000 esportistes i 330 entrenadors i entrenadores.

La regidora d'Esports, Gemma Aristoy, mostra la bona sintonia entre les dues parts i espera que els últims detalls que queden per tancar s'oficialitzin ben aviat.

Mauri Benito deixa el Rugby Sant Cugat
Benito ha explicat que deixarà la junta directiva del club santcugatenc, de la qual era Vicepresident d'Honor, per dedicar més temps a SantCugatCreix i a la seva vida personal. Benito, que va ser president del Rugby Sant Cugat durant quatre anys, ha destacat que deixa el club en les bones mans de l'Emilio Gutiérrez, l'actual president.






Mauri Benito

Els tècnics d'esports ens van transmetre les ganes que tenen de continuar amb el programa. Volen que signem un conveni. Hi ha continuïtat, que és la bona notícia.

Gemma Aristoy

En el document final falten algunes informacions per concretar l'import econòmic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.