L'OMET assumirà la gestió del programa Ethics4Sports

La gestió de la carta ètica de l'esport es desvincularà finalment de SantCugatCreix


  • Comparteix:

L'E4S deixarà de ser gestionat per SantCugatCreix / Font: Guillem Babistch

L'E4S deixarà de ser gestionat per SantCugatCreix / Font: Guillem Babistch

El contracte menor entre les entitats esportives i l'Ajuntament per implementar el programa de valors Ethics4Sports (E4S), gestionat per SantCugatCreix, finalitzarà al juliol. Ara el govern estudia la forma jurídica per implementar el programa durant aquests sis mesos. Ho ha explicat a Cugat Mèdia l'alcaldessa, Mireia Ingla, que també ha avançat que la gestió d'aquest programa passarà a mans de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET). Així, el concurs per a la gestió de l'OMET també inclourà la del programa E4S.

El programa es va aturar al setembre per estudiar l'opinió dels clubs i veure la seva viabilitat. El govern, de fet, va anunciar que l'E4S es desvincularia de la gratuïtat de les instal·lacions per als clubs en períodes vacacionals.

L'Ajuntament va enviar una enquesta de satisfacció als clubs al novembre per saber si volien continuar o no al programa. Les entitats que han volgut continuar endavant estan esperant la represa del programa, a l'espera de conèixer la forma jurídica que estudia l'Ajuntament per a la seva aplicació.


Mireia Ingla

Volem donar compliment al programa fins al juliol. L'E4S serà gestionat per l'OMET.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.