Cara i creu per als primers equips del Junior a la final de la Supercopa Munich

El masculí ha guanyat el títol després de superar l'Atlètic Terrassa, mentre que el conjunt femení ha caigut als shoot-outs contra el Polo

Els jugadors de Joan Vidal amb la copa / Foto: Junior

Diumenge agredolç per a la secció d'hoquei herba del Club Junior. En l'estrena de la Supercopa Munich, el nou torneig organitzat per la Federació Catalana d'Hoquei, el masculí de l'entitat blau-i-negra s'ha alçat amb el títol després de superar per 1 gol a 2 a l'Atlètic Terrassa, mentre que el sènior femení ha caigut als shoot-outs per 0 a 2 contra el Polo. Les dues finals, que s'han disputat aquest diumenge al matí a Can Salas, les instal·lacions de l'Atlètic, han estat l'avantsala del retorn dels dos equips del Junior a la competició domèstica.

Després de dos mesos d'aturada, el masculí i el femení del Junior tornaran a l'activitat la setmana que ve amb l'inici de la segona volta de la Divisió d'Honor. Els de Joan Vidal ho faran al camp del Barça, el vuitè classificat, mentre que les de Marcel Malgosa ho faran al camp del Taburiente, que també ocupa la vuitena plaça de la classificació. Tots dos equips encaren la segona volta amb l'objectiu de millorar els seus resultats i apropar-se a la places capdavanteres de la taula.

L'entrenador del masculí del Junior d'hoquei herba, Joan Vidal, s'ha mostrat molt satisfet amb l'actitud de l'equip després de l'empat de l'Atlètic Terrassa. Després d'anar per davant en el marcador durant bona part del partit, els egarencs han aconseguit firmar les taules a dos minuts per al final. Amb el temps ja exhaurit, però, el Junior ha diposat d'un últim penal córner i l'ha aprofitat per marcar i fer-se amb el títol.

Joan Vidal

En l'últim quart ens han apretat i ens hem trobat amb minuts d'inferioritat. Ens han empatat però estic molt content de la reacció de l'equip. Ens hem sobreposat i hem acabat guanyant amb el gol de penal. Estic molt satisfet.