L'Artística Sant Cugat demana un equipament municipal per potenciar aquest esport a la ciutat

El club santcugatenc vol organitzar una prova de la Copa Catalana de gimnàstica artística


  • Comparteix:

Visita de l'Artística Sant Cugat al programa 'Esport en Marxa' / Font: Cugat Mèdia

Visita de l'Artística Sant Cugat al programa 'Esport en Marxa' / Font: Cugat Mèdia

La presidenta del Club Gimnàstica Artística Sant Cugat, Núria Palos, ha explicat, al programa 'Esport en Marxa', que han demanat a l'Ajuntament disposar d'un equipament municipal per fer l'activitat esportiva. L'entitat, creada fa set anys, s'entrena a un local de Can Caldés, però s'ha quedat petit per encabir la vuitantena de gimnastes que integren el club. L'Artística Sant Cugat també vol demanar a la regidoria d'Esports l'organització d'una prova de la Copa Catalana que aglutina entre 2.000 i 3.000 gimnastes.

ESCOLTA-HO

La presidenta i directora esportiva del Club Artística Sant Cugat, Núria Palos, acompanyada de les gimnastes Tanit Flores, Elia Velilla i Olga Oliete han visitat el programa 'Esport en Marxa'. Les gimnastes han parlat de la temprada que tenen per endavant i de la satisfacció que suposa gaudir de l'artística al club santcugatenc.

Palos ha aprofitat l'entrevista per demanar un espai municipal per practicar aquest esport i fer crèixer aquest esport a la ciutat. Segons Palos, l'Ajuntament ha dit que en el nou pavelló de l'Avinguda de Roquetes aniran els dos clubs de rítmica de la ciutat i ,de moment, no preveuen la inclusió de l'artística al nou equipament. La presidenta de l'entitat també vol que Sant Cugat organitzi una prova de la Copa Catalana per potenciar aquesta modalitat esportiva a la nostra ciutat.




Núria Palos

Estaria molt bé compartir el nou pavelló amb altres entitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.