La 17a edició de les Milles de Valldoreix arribarà a la vila el 22 de març

Les inscripcions ja es poden formalitzar al web de la cursa


  • Comparteix:

Imatge d'una edició anterior / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'una edició anterior / Foto: Cugat Mèdia

Les Milles de Valldoreix tornen a la vila el proper 22 de març sota l'organització de l'EMD i amb la col·laboració del Complex Esportiu de Valldoreix i la Diputació de Barcelona. Enguany, la cita arriba a la seva 17a edició amb el mateix format de cursa, que es dividirà en les categories de cinc milles, tres milles i les curses infantils. Les inscripcions per participar ja es poden formalitzar al web de les Milles de Valldoreix i tenen un cost de 10 euros. Per a les persones en situació d'atur laboral i els menors de 18 anys la inscripció és gratuïta.

Les cinc i les tres milles donaran el tret de sortida a les nou del matí, mentre que les curses infantils es dividiran en tres torns que es repartiran entre les onze, les onze i vint minuts i dos quarts de dotze del matí. Els recorreguts de la cursa seran els mateixos que en les edicions anteriors, amb alguna petita modificació per millorar-ne la seguretat.

El director de la cursa, Rafa Meléndez, ha explicat que esperen mantenir el mateix nombre d'inscrits que els darrers anys davant un panorama on cada vegada hi ha més oferta i més esdeveniments.

Retorn de les 5 Milles Femenines de Valldoreix
Les 5 Milles Femenines de Valldoreix tornaran a formar part de l'agenda del districte a partir del 2021 per apostar per la visibilització de les dones esportistes. Així ho ha aprovat la junta de veïns d'aquest dijous a partir d'una moció presentada per ERC-MES, CUP-PC i PSC que ha rebut el suport de Junts i l'abstenció de Cs.








Rafa Meléndez

Portem tres anys seguits d'augment en inscrits. L'any passat van ser uns 600. Per nosaltres mantenir aquests números seria un èxit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.