El Campionat de Natació Escolar fa gaudir més de 200 infants a la piscina de la Rambla del Celler

La cita ha reunit nedadors i nedadores de centres de Sant Cugat i també d'altres escoles del Vallès i Barcelona


  • Comparteix:

El Campionat de Natació Escolar ha fet gaudir aquest diumenge més de 200 infants a la piscina de la ZEM de la Rambla del Celler en la 21a edició de la cita. L'activitat, organitzada per l'Ajuntament a través de l'OMET, ha reunit nedadors i nedadores d'entre sis i 14 anys no federats de centres educatius i clubs de Sant Cugat, del Vallès i de Barcelona. Els joves esportistes han pogut demostrar els seus dots en els estils de crol, braça i esquena. Enguany també s'ha mantingut la competició de relleus mixtes en estil lliure per a cada categoria. El campionat, de caràcter de final local i comarcal, també ha servit com a classificatori per a la final territorial.

Els familiars han pogut animar a la canalla des de les vidrieres de la piscina. L'Àgora International School, amb 77 participants, ha estat el centre que més nedadors i nedadores ha aportat al campionat, seguit del Club Bellaterra - Pureza de María, amb 24, i el Club Natació Valldoreix, amb 23.

Els resultats definitius de la competició es poden consultar a partir d'aquest dilluns al web de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.