L'Escola de Patinatge Artístic exhibeix talent i continuïtat esportiva a la presentació

El club santcugatenc celebra els 43 anys d'història amb una bona salut esportiva


  • Comparteix:

L'Escola de Patinatge Artístic continua potenciant aquesta modalitat després de gairebé 43 anys a la ciutat. Més de 130 patinadores han donat el tret de sortida a la nova temporada amb la presentació del club al pavelló de la Guinardera aquest diumenge. L'entitat vermell-i-negra ha tancat l'acte amb un campionat intern amb les més petites de l'escola.

El pavelló de la Guinardera és, des de dos anys, la nova llar de l'Escola de Patinatge Artístic de Sant Cugat. El club continua la seva aposta per aquesta modalitat esportiva que potencia l'estil i les habilitats amb les coreografies que s'ensenyen des de ben petites en aquesta escola.

La foto de família ha servit per trencar el gel entre el públic assistent i les patinadores. Després ha arribat el torn de les presentacions. Una a una, cada patinadora i en grup han desfilat sobre el parquet i han fet la salutació de rigor per a l'ocasió. Des de les més expertes fins a les més novells han anat sortint fins que ha arribat la categoria d'iniciació que ha rebut una càlida ovació juntament amb les veteranes. Aquestes patinadores han estat les encarregades de lluir la bandera vermell-i-negra de l'entitat.

L'acte s'ha tancat amb un campionat intern on les més petites de l'escola han exhibit talent i estil sobre el parquet davant els jutges. Una entitat que camina i patina amb pas ferm cap al mig segle de vida.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.