SantCugatCreix fa una crida a donar suport a les entitats esportives de la ciutat

En un comunicat, l'associació reconeix que viu 'amb angoixa' les possibles repercussions de la crisi del coronavirus


  • Comparteix:

Els equipaments esportius estan tancats / Foto: Cugat Mèdia

Els equipaments esportius estan tancats / Foto: Cugat Mèdia

L'associació SantCugatCreix ha fet una crida a donar suport a les entitats esportives de la ciutat davant la crisi del coronavirus. En un comunicat, SantCugatCreix reconeix que viu 'amb molta angoixa' les possibles repercussions de la crisi i alerta del perill real de col·lapse de les entitats i del servei que donen a la ciutat. Els presidents del Junior, el Rugby Sant Cugat, el Patí Hoquei Club Sant Cugat i el Volei Sant Cugat van participar en la reunió telemàtica de junta de l'associació on es va fer una radiografia de la situació actual.

SantCugatCreix recorda que les entitats esportives donen servei a milers d'esportistes i famílies de la ciutat, així com feina al personal tècnic. L'associació espera poder tornar a l'activitat cap al mes de maig, però reconeix no tenir 'cap certesa' que sigui possible. Així, l'associació demana als socis i als pares i mares dels esportistes dels clubs un esforç 'compartit' per afrontar aquest escenari advers.

Amb el tancament dels equipaments esportius municipals i el decret de confinament de tota la població a casa seva, l'activitat esportiva a Sant Cugat fa dies que està aturada, així com totes les competicions en les quals participen les desenes d'equips de la ciutat. La crisi del coronavirus, a més, ha obligat a suspendre o ajornar esdeveniments com l'Euro Hockey Club Trophy, la Mitja Marató i la Marxa Infantil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.