Els clubs santcugatens es reinventen per seguir potenciant l'esport i la diversió des de casa

Challenge, plans físics i trivials són les opcions dels clubs santcugatencs per mantenir l'activitat

El Karate Sant Cugat continua l'activitat física online / Font: Karate Sant Cugat

Altres

Publicat el 26/mar/20 per Joan Garcia

Els clubs santcugatencs mantenen l'activitat, però des de casa i cercant fórmules per potenciar l'activitat física i l'entreteniment. El challenge, repte esportiu proposat per l'entitat, plans físics per diferents xarxes socials i trivials relacionats amb el club són algunes de les propostes que mantenen la relació entre els esportistes i les entitats. El teletreball també és una forma que s'ha utilitzat per fer reunions de les juntes directives o formacions per a entrenadors o jugadors i jugadores.

Potenciar l'activitat física des de casa
La majoria de clubs santcugatencs han aprofitat les xarxes socials, sobretot Instagram i Twitter, per ensenyar com s'entrenen els esportistes des de casa en el confinament. Hi ha entitats que també han aprofitat per enviar missatges d'ànim i per seguir a casa, pero fent esport.



Formacions per a entrenadors i reunions en xarxa
Els clubs, en plena temporada, han hagut d'aturar la competició i això també suposa un contratemps per al dia a dia. Cal pensar en ara mateix, però també planificar la propera campanya. Les juntes directives han hagut de prendre decisions i reunir-se telemàticament. I els directors esportius, coordinadors i personal tècnic també han hagut de replantejar-se la situació. Formacions amb entrenadors i entrenadores i jugadors i jugadores han permès veure la rutina des d'una altra finestra, sense contacte presencial.



Challenge i trivial, opcions per a la diversió
El challenge, repte esportiu per fer a casa, ha estat una de les opcions més utilitzades per als cubs i que més resposta han tingut dels jugadors i jugadores. Donant un cop d'ull a les xarxes socials dels clubs podem veure un ampli ventall de vídeos de nens i nenes practicant reptes o fent el seu esport en qualsevol lloc de la llar. El garatge és un dels espais preferits.




Ver esta publicación en Instagram

Continuem amb el #RepteUESC2 de l' Amanda Altes #JoinUESCaCasa ?? . Aquest us surtirà??? . Recordeu etiquetar-nos quan compartiu els vostres videos! . #joemquedoacasa ??#GoUESC #caminemjuntsuesc?

Una publicación compartida de ??UNIO ESPORTIVA SANT CUGAT ?? (@uesc_santcugat) el



El trivial també ha estat una de les altres opcions que han tingut molta acceptació. El Patí Hoquei Club Sant Cugat i el Club Rugby Sant Cugat són alguns dels clubs que han proposat aquest concurs de preguntes a través d'instagram.