Pepe Díaz guanya la Milla de Sant Pau, primera cursa post covid19

Díaz s'ha imposat a atletes de renom com Reyes Estévez i Carles Castillejo


  • Comparteix:

Pepe Díaz ha guanyat la Milla de Sant Pau / Font: Pepe Díaz

Pepe Díaz ha guanyat la Milla de Sant Pau / Font: Pepe Díaz

L'atleta santcugatenc Pepe Díaz ha guanyat la primera cursa post covid19 després d'imposar-se a la 1a edició de la Milla de Sant Pau. Díaz ha invertit un temps de 5 minuts i 2 segons en completar un recorregut que ha estat mesurat com a contrarrellotge i per voltes completades. L'atleta del Running Espanyol ha superat atletes d'alt nivell com Reyes Estévez, segon, o Carles Castillejo, quart. 111 atletes han disputat la cursa que ha recaptat fons per a la investigació del coronavirus de l'Hospital de Sant Pau.

Prendre la temperatura abans de la cursa, sortides llançades cada dos atletes i amb un cercle marcat al terra per iniciar la competició. Aquestes han estat les novetats de la primera cursa post covid 19. Sis voltes a un circuit al voltant de l'Hospital de Sant Pau.

El santcugatenc Pepe Díaz ha inscrit el seu nom per a la història de la cursa i també per ser la primera competició després de l'aturada atlètica per la crisi del coronavirus. Díaz es mostra satisfet pel triomf per superar atletes olímpics com Reyes Estévez o Carles Castillejo. El santcugatenc assenyala que tenia moltes ganes de tornar a competir.




Pepe Díaz

Estic molt content de guanyar la primera cursa post covid 19.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.