El primer equip masculí de la UESC de tennis taula assoleix l'ascens a Primera Nacional

La secció de tennis taula tanca la temporada amb dos ascensos, l'equip masculí i femení


Temes relacionats

Èxit històric de la UESC femenina de tennis taula amb l'ascens a Divisió d'Honor ( 1/mai/20)


  • Comparteix:

A l'esquerra, lels jugadors de la UESC amb samarreta vermella / Font: UESC

A l'esquerra, lels jugadors de la UESC amb samarreta vermella / Font: UESC

El primer equip masculí de la UESC de tennis taula ha assolit l'ascens a Primera Nacional després de finalitzar en tercera posició a Segona Nacional. La renúncia de tres equips a pujar a Primera ha possibilitat l'ascens perquè els vermell-i-negres són el tercer equip amb més punts de tota la Segona Nacional. Aquesta és la quarta vegada que l'equip puja a la tercera categoria del tennis taula estatal. La secció tanca una temporada brillant amb l'ascens de l'equip femení a la Divisió d'Honor B, segona categoria estatal.

La UESC és especialista en perdre la categoria una temporada i ràpidament assolir l'ascens a la següent campanya. Fins a quatre vegades s'ha produït aquest fet i en aquesta temporada també s'ha pogut repetir aquesta fita.

La tripleta integrada per Enric Bosch, Josep Antón i Alex Stiévenart han assolit l'ascens. L'Enric i l'Alex seguiran amb l'equip juntament amb Gabriel Oliveras, sub 21 i que actua amb el segon equip. Josep Anton ha de prendre una decisió sobre el seu futur.

Precisament Anton, jugador i director tècnic de la secció, ressalta que aquesta temporada és 'històrica' pels dos ascensos dels sèniors, masculí i femení. El tennis taula santcugatenc, tant masculí com femení, jugarà competicions estatals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.