Obertes les inscripcions per a la Caminada Popular a Montserrat, que tindrà lloc el 20 de setembre

L'organització, el Club Muntanyenc, vetlla perquè se segueixin tots els protocols de seguretat durant la marxa


  • Comparteix:

La caminada connecta Sant Cugat amb el monestir de Montserrat / Foto: ACN

La caminada connecta Sant Cugat amb el monestir de Montserrat / Foto: ACN

La Caminada Popular a Montserrat tindrà lloc el diumenge 20 de setembre, després que s'hagués d'ajornar a la primavera a causa de la pandèmia. És la 14a edició d'aquesta iniciativa popular, que suma ja 28 anys d'història i que connecta la nostra ciutat amb el Monestir de Montserrat. 40 quilòmetres amb una mica més de 1.000 metres de desnivell acumulat configuren aquesta prova no competitiva. L'organització, el Club Muntanyenc, vetllarà perquè s'apliquin totes les mesures pertinents per evitar contagis de Covid-19.

La ruta arrencarà a les sis del matí a la porta del Muntanyenc, des d'allà anirà cap a Rubí i cap a Ullastrell, passant pels Quatre Vents, a la carretera de Martorell. El recorregut també passarà per Olesa i, des d'allà, cap al Monestir de Montserrat. Aquells que arribin cansats al peu de la muntanya tindran l'opció de pujar amb el cremallera. Aquells que optin per aquesta opció també seran considerats com a 'finishers' de la prova. Tot plegat, ha explicat en roda de premsa el vicepresident del Muntanyenc, Nacho Gonzalvo, és per refermar el caràcter 'popular' de la caminada. Es tracta d'una prova assequible per a aquelles persones acostumades a caminar una vintena de quilòmetres sense problemes.

Una vegada acabi la marxa, els participants podran tornar a casa com considerin, tot i que des del Muntanyenc proposen llogar un autocar.

Les inscripcions ja es poden formalitzar a la seu del Muntanyenc i a través del web. Les inscripcions fins al dia 13 de setembre costen 15 euros per als socis federats i 19 per als nou federats; per als no socis del Muntanyenc, però federats, costa 19 euros, mentre que els no socis i no federats hauran de pagar 23 euros. Qui no arribi a temps, es pot inscriure el mateix dia de la marxa, però a un preu de 25 euros.

Els inscrits rebran com a obsequi un got de bambú. Els 'finishers' podran endur-se a casa una medalla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.